Ring oss: 0156-678 700 eller maila oss: info@trofix.se
[rev_slider garden]

Vi arbetar med moderna, effektiva och miljövänliga maskiner och erbjuder ett brett utbud av tjänster för Er trädgård, såväl engångsuppdrag som återkommande skötsel. Låt oss ta hand om trädgården, så får Ni mer tid över till annat!

Gräsklippning

Vi kan erbjuda klippning av både små och stora gräsmattor. Om så önskas kompletterar vi klippningen med trimmer, för att ge hela trädgården ett välvårdat intryck. Vi har även utrustning för att effektivt klippa riktigt högt gräs. Om Ni så önskar kan vi även erbjuda uppsamling och bortforsling av gräset.

Vertikalskärning

Vi erbjuder vertikalskärning av gräsmattor, vilket förbättrar syretillförseln och underlättar för vatten att tränga ner till rötterna, vilket i förlängningen bidrar till en friskare och grönare gräsmatta. I samband med vertikalskärning samlar vi upp löst gräs och forslar bort det.

Gödsling

Vi kan gödsla både stora och små gräsmattor. Vi vet vilken typ av gödsel som behövs och när det är dags att sprida ut den. Att gödsla gräsmattan rätt är av yttersta vikt för att hålla gräsmattan grön och välmående år efter år.

Mossbekämpning

Vi kan hjälpa Er att få bort mossan i Er gräsmatta, både förebyggande genom att gödsla på rätt sätt och genom att avlägsna den mossa som redan har bildats i gräsmattan. Vi har utrustning som passar både små och stora gräsmattor.

Sandsopning

Vi utför sandsopning både manuellt och med maskiner, därför kan vi åta oss att sopa både stora och små ytor. Vi samlar ihop sanden och forslar bort den om Ni vill bli av med den.

Häckklippning

Vi klipper såväl löv- som barrhäckar. Genom att regelbundet sköta om häckarna ser vi till så att de lever längre och håller en fin form. Vi kan givetvis samla ihop och forsla bort avfallet.

Ogräsrensning

Att hålla ogräset borta ger trädgården ett snyggt och välvårdat intryck.  Vi utför ogräsrensning manuellt, med ogräsmedel och genom ogräsbränning, beroende på vad som passar bäst i respektive fall. Vi har en lösning som passar för såväl grusgångar som mellan stenplattor.

Bortforsling

Vi erbjuder bortforsling av trädgårdsavfall i samband med våra övriga tjänster och som en fristående tjänst. Vi arbetar med väl tilltagna släp och kan effektivt transportera bort avfallet från Er trädgård. Vi kan även hjälpa till med bokning av containrar om Ni har mycket avfall som ska bort.

Slyröjning

Vi erbjuder slyröjning som drastiskt kan förbättra helhetsintrycket för Er trädgård, genom att avlägsna oönskade småträd och annan låg växtlighet. Vi kan även bistå med flisning av grenar och träd upp till 20 cm i diameter.

Snöröjning

Under vinterhalvåret erbjuder vi snöröjning både manuellt och med plog och snöslunga. Givetvis kompletterar vi även snöröjningen med halkbekämpning i form av sandning.

Skötselabonnemang

Vi har lanserat trädgårdsabonnemang, där vi tar helhetsansvaret för Er trädgård och ser till att sköta om den löpande under hela sommarhalvåret. Som en bonus till våra abonnemangskunder bjuder vi på en ordentlig höststädning av trädgården efter sommaren.

Ni får en fast månadskostnad, vi sköter planeringen och kommer ut till er trädgård ett visst antal timmar varje vecka. Ni bestämmer vad som är viktigast för Er och vi anpassar skötseln efter Era önskemål. Abonnemanget täcker alla de trädgårdstjänster som omfattas av RUT-avdraget. Kontakta oss, så berättar vi mer!

Kontakta oss idag! Vi kommer gärna på ett kostnadsfritt besök för att lämna en offert på det Ni är intresserade av.

Bråtagatan 6A, Trosa Box 25, 619 21 Trosa 0156-678 700 info@trofix.se

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!