Ring oss: 0156-678 700 eller maila oss: info@trofix.se
[rev_slider tradfallning]

Vi är utbildade enligt skogsstyrelsens riktlinjer och har motorsågskörkort. Vi arbetar alltid med rätt utrustning och efter rätt metoder, allt för att göra trädfällningen så säker och effektiv som möjligt. Vi erbjuder naturligtvis även kvistning, uppkapning och om så önskas flisning eller bortforsling av trädet.

Helhetslösning

Vi kan erbjuda en helhetslösning för Era trädfällningsbehov, där vi ordnar allt från fällning till bortforsling och upprensning, helt efter Era önskemål. Vi har erfarenhet av såväl små träd och sly som riktigt stora träd.

Tryggt och säkert

Vår utbildning och våra försäkringar gör att Ni kan känna Er trygga med att anlita Trofix. Vi arbetar riskmedvetet och metodiskt med rätt utrustning för att minimera de risker som trädfällning kan innebära.

Fast pris

Vi gör en bedömning av varje träd och lämnar därefter ett fast pris för det arbete Ni önskar få utfört. Vi åtar oss allt från fällning av enstaka träd till större uppdrag där flera träd ska fällas och fraktas bort.

Miljövänligt

Vi har ett miljövänligt arbetssätt och använder  därför alkylatbensin och vegetabilisk kedjeolja i våra maskiner för att minimera vår miljöpåverkan.

Bråtagatan 6A, Trosa Box 25, 619 21 Trosa 0156-678 700 info@trofix.se

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!